Freelance Vertaler

Waarom een freelance vertaler inschakelen?

Bent u werkzaam als ondernemer en onderneemt u niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen? Dan kom ik, als freelance vertaler, graag met u in contact. Ondernemen kan namelijk ook delegeren betekenen. Soms is het beter werk uit handen te geven. U herkent het vast: tijdens de lunch vertaald u even snel dat ene persbericht en na werktijd blijft u wat langer op kantoor hangen omdat de ondertiteling van het nieuwe promotiefilmpje nog vertaald moet worden naar het Engels. Ook wanneer u werkzaam bent als ondernemer is het belangrijk dat u zo nu en dan tijd hebt om te ontspannen. Dit betekent dus niet ‘even snel een persbericht vertalen tijdens de lunch’. Met betrekking tot het vertalen van verschillende soorten teksten en documenten bent u bij mij als freelance vertaler aan het juiste adres.

Verschillende soorten vertalingen

Als freelance vertaler heb ik mijn eigen vertaalbureau in Den Haag. Ik bied verschillende soorten vertalingen aan tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs dus. Voor verschillende soorten freelance vertaalwerk kan ik u van dienst zijn. Of u nu de ondertiteling van uw nieuwe promotiefilmpje wilt laten vertalen of  een belangrijk persbericht. Mijn doel is om de wereld een stukje mooier te maken en om mensen wereldwijd met elkaar te verbinden. Wanneer u snel een specifiek document of een specifieke tekst wilt laten vertalen is dit geen probleem. Ik beloof u dat u, indien nodig, snel over goed geschreven, foutloze vertalingen kunt beschikken.

Goed geschreven vertaalwerk

Als freelance vertaler lever ik enkel goed geschreven vertaalwerk aan u op. Normen, waarden en wetten kunnen immers per land verschillen. Een klassiek voorbeeld: in sommige landen betekent ja nee, en vice versa. Het is helemaal niet vanzelfsprekend dat de gebruiken binnen de Nederlandse cultuur hetzelfde zijn als de gebruiken binnen de Zuid-Afrikaanse cultuur. Integendeel zelf. Toch kan het voor u als ondernemer belangrijk zijn om ook uw klanten in andere landen op de juiste manier te bereiken. Ik zorg ervoor dat alle teksten en documenten die vertaald dienen te worden zodanig vertaald worden dat deze aansluiten op de gebruiken van het desbetreffende land. Ondernemen is ook delegeren. Durft u de uitdaging aan te gaan om uw vertaalwerk door mij als freelance vertaler uit te laten voeren? Ik kijk uit naar onze samenwerking.

Neem contact met ons op